Totaalproject

Energetisch woon­comfort in Aalter

We zijn ontzettend enthousiast om je mee te nemen naar de kijkwoning van Durabrik, waar wij als Homate verantwoordelijk waren voor elektriciteit en domotica.

De kijkwoning van Durabrik, gelegen te Aalter, dient als een inspirerend voorbeeld van hedendaagse technologieën en innovatieve oplossingen. Homate is trots op de bijdrage die wij hebben geleverd aan dit vooruitstrevende project. De woning is ontworpen met de nadruk op duurzaamheid en energie-efficiëntie, waarbij gebruik is gemaakt van diverse hoogwaardige merken en producten. Een ander belangrijk aspect in de kijkwoning zijn de ARPI vloerstopcontacten. Deze innovatieve stopcontacten zijn strategisch geplaatst in de vloer, waardoor het opladen van elektrische apparaten eenvoudig en discreet wordt. De ARPI vloerstopcontacten dragen niet alleen bij aan de esthetische waarde van het interieur, maar bieden ook extra gebruiksgemak en flexibiliteit in de ruimte. Dit is slechts één voorbeeld van hoe Homate streeft naar een perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Hoge, merkonafhankelijke afwerkingsgraad gegarandeerd.

Om de woning te voorzien van geavanceerde en geïntegreerde domoticasystemen, hebben wij gekozen voor Velbus. Met Velbus kunnen bewoners diverse elektrische componenten in huis aansturen en automatiseren, waaronder verlichting, verwarming, zonwering en beveiliging. Dankzij de intuïtieve bediening en naadloze integratie met andere systemen kunnen bewoners genieten van een verhoogd comfortniveau en verbeterde energie-efficiëntie. Het domoticasysteem van Velbus vormt de kers op de taart voor deze moderne kijkwoning. Kortom, de kijkwoning van Durabrik in Aalter is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Durabrik en Homate. Wij zijn er trots op dat wij hebben kunnen bijdragen aan dit project en nodigen u van harte uit om deze inspirerende woning te bezoeken. Ervaar zelf de innovatieve elektriciteitsvoorzieningen en domoticasystemen die het woongenot naar een hoger niveau.

Homate magazine cover

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd naar de nieuwste smarthome trends om energie te besparen? Dat en nog veel meer lees je in ons gratis e-magazine.

Download magazine

Ben je klaar om de smarthome van je dromen te (ver)bouwen?

Let's talk!