Totaalproject

Futuristisch wonen in Waasmunster

Duurzame technieken intelligent gestuurd in een duurzame woning. Energiezuinigheid & comfort, hand in hand.

Deze totaalrenovatie in Waasmunster is een voorbeeld van het slimme huis van de toekomst. Draadloze, slimme verlichting gecombineerd met slimme verwarming, veiligheid en comfort maken het voor onze klant gemakkelijk om te genieten van een toekomstbestendig slim huis.

Betaalbaar comfort en energiezuinigheid.

Slim verwarmen

Samen met de eigenaar van dit gebouw gingen we op zoek naar een ‘blueprint’ voor een energiezuinige & comfortabele woning. We kwamen uit op de slimme sturing van de warmtepomp naargelang de opbrengst van de zonne-energie met optie tot uitbreiding naar de laadpaal die er in oktober komt. De woning werd voorzien van slimme, dimbare verlichtingspunten. Zo werden er verschillen sferen gecreëerd naargelang de setting. De lampen worden aangestuurd door draadloze bewegingsmelders en schakelaars, wat de installatie heel eenvoudig maakte voor de installateur. Er werden ook slimme whitegoods voorzien. Wasmachine, droogkast & oven zijn vanop afstand bedienbaar. Zo kan de was in werking treden bij genoeg overschot aan energie en kan de over voorverwarmd worden bij het vertrek op werk.

Homate magazine cover

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd naar de nieuwste smarthome trends om energie te besparen? Dat en nog veel meer lees je in ons gratis e-magazine.

Download magazine

Ben je klaar om de smarthome van je dromen te (ver)bouwen?

Let's talk!