Totaalproject

High-end loft te Destelbergen

Laagdrempelige ingreep met een grote positieve impact op levenscomfort en duurzaamheid. In deze loft werd er slimme sturing voorzien op totaalniveau. Screens, verlichting, verwarming & energie monitoring werden geïmplementeerd.

Merkonafhankelijkheid op zijn best

Vanuit verschillende aannemers werden toestellen van verschillende merken geïnstalleerd. Dit zorgde initieel voor veel verschillende apps en ecosystemen wat niet optimaal was in gebruik en aansturing. Wij zorgden ervoor dat al deze ecosystemen werden geïntegreerd in één centraal ecosysteem waar bij aansturing gecentraliseerd is en gebruiksgemak optimaal is.

Homate was een partner waar ik kon op terugvallen wanneer nodig. Geen uitdaging is te groot voor dit jong & dynamisch bedrijf!

Totaalintegratie

Integratie van meer dan 12 verschillende ecosystemen tot één centraal ecosysteem. Homate verzorgde installatie & programmatie van het totale smart home systeem. De installatie van Zehnder, voorzien door Ecopuur werkt perfect samen met de achteraf-geplaatste luchtkwaliteitssensoren van Netatmo. Daarnaast werd er een intelligente sturing voorzien tussen de screens van Somfy en het weerbericht, zo kan deze woning ook passief verwarmd en gekoeld worden.

Homate magazine cover

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd naar de nieuwste smarthome trends om energie te besparen? Dat en nog veel meer lees je in ons gratis e-magazine.

Download magazine

Ben je klaar om de smarthome van je dromen te (ver)bouwen?

Let's talk!