Totaalproject

Intelligent nieuwbouwproject

Homate werd snel ingeschakeld in een late fase in het bouwtraject. Dankzij een flexibel aanbod kon de klant nog steeds genieten van een intelligente woning met alle features.

Gemoedsrust en comfort op de eerste plek

We voorzagen dimbare DIN-modules in de kast die slim aanstuurbaar zijn. Zo kan met één druk op de smartphone de sfeer in het huis veranderen. Lichten worden gedimd & de TV wordt ingeschakeld. De verlichting is dimbaar en in kleurtemperatuur regelbaar voor optimaal comfort. Rondom de woning werden enkele draadloze bewegingsmelders geïnstalleerd samen met enkele camera’s. Wanneer niemand thuis is en beweging wordt gedetecteerd worden een push-notificaties gestuurd naar de smartphones.

Dankzij Homate kunnen we genieten van extra comfort in onze nieuwbouw, op een betaalbare laagdrempelige manier

Monitoring

Dankzij de slimme stopcontacten kunnen toestellen aan-en uitgeschakeld worden. Daarnaast wordt het energieverbruik gemonitord. Samen met de uitlezing van de digitale meter wordt het totaalplaatje gemonitord. Op termijn kan het EMS-pakket hier zijn intrede doen en zo de elektrische wagen slim gaan laden naargelang de opbrengst en prijs van energie.

Homate magazine cover

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd naar de nieuwste smarthome trends om energie te besparen? Dat en nog veel meer lees je in ons gratis e-magazine.

Download magazine

Ben je klaar om de smarthome van je dromen te (ver)bouwen?

Let's talk!