Totaalproject

Maximaal comfort in Gavere

Ook voor het comfort van Séverine en viervoeter Balou werd geboost. Wij vormden hun woning met conventionele elektriciteit om tot een échte smart home.

Draadloos comfort

Omdat we volledig draadloos werken was dit natuurlijk geen enkel probleem! We zorgen voor de nieuwste TRÅDFRI verlichting, gekoppeld met afstandsbediening van Philips en ICasa. Ook hun reeds bestaande Verisure beveiligingssysteem en Honeywell verwarming werden meegenomen in de app.Daarnaast zorgden we ook voor hun trouwe viervoeter. We voorzagen een op maat gemaakte programmatie voor de tuinverlichting waardoor de hond ook in het donker in de tuin kon spelen.

De componenten communiceren feilloos met elkaar. Hoe ze erin slagen domotica betaalbaar te maken weet ik niet, maar ze doen het toch!

Met Homate kan Séverine nu op afstand de verlichting, verwarming en beveiliging van haar woning regelen, wat zorgt voor een comfortabele en veilige omgeving. Bovendien helpt het systeem haar om energie te besparen door efficiënt energieverbruik te bevorderen, wat resulteert in een lagere energierekening.

Homate magazine cover

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd naar de nieuwste smarthome trends om energie te besparen? Dat en nog veel meer lees je in ons gratis e-magazine.

Download magazine

Ben je klaar om de smarthome van je dromen te (ver)bouwen?

Let's talk!