Dress like a home-mate,
steun een goed doel.

Op vraag van jullie verkoopt Homate nu ook merch! Maar dat is niet alles. Door Homate merch te kopen, steun je een goed doel. Bij elke aankoop gaat een deel van de prijs naar Toontjeshuis.

Echte sjtijl al zeggen we het zelf

Alles over Toontjeshuis

In Vlaanderen wachten meer dan 10 000 mensen op gepaste zorg en ondersteuning, waarvan 65% al langer dan 2 jaar. Op deze vraag wil Toontjeshuis graag een antwoord bieden.

Zolang kinderen klein zijn en bij hun ouders opgroeien, is iedereen gerust. Maar kinderen worden groot en elke ouder wil zijn kind maximale kansen bieden om zich te ontwikkelen en te ontplooien, zodat ze een toekomst kunnen opbouwen. En wat als de ouders er later niet meer zijn? Wie zal dan voor hen zorgen?

Op deze vragen wil Toontjeshuizen antwoorden bieden, ze haalbaar maken en omzetten in een realistisch perspectief. Toontjeshuizen wil bouwen aan een toekomst voor deze kinderen, samen met hun ouders, familie, vrienden en omgeving.

Toontjeshuizen wil bouwen aan een toekomst voor mensen met een beperking, samen met hun ouders, vrienden en familie. Dit door een eigen thuis voor hen te helpen creëren waar geluk en kwaliteit van leven centraal staan. Zo kunnen mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk  wonen en volwaardig deel uitmaken van de samenleving.

Waaraan kan je je verwachten

Wij gaan binnenkort op (welverdiend) bouwverlof.
Gedurende deze 3 weken kunnen jullie bestellingen plaatsen.

Eens wij terug zijn van verlof, geven wij de bestellingen door
aan de leveranciers.

Houd dus rekening met enkele weken levertermijn.
Momenteel verwachten wij de wielershirts te kunnen opsturen eind september. De lifestyle en sportshirts gedurende de tweede week september.

Dit kan natuurlijk nog veranderen.
Wij doen ons best om je zo snel mogelijk je merch op te sturen.

Waar wacht je op?