fbpx

Duurzame, kwalitatieve en betaalbare domotica, zoals het hoort.

“Een wereld creëren waar iedereen zich thuis voelt in een future-proof, kwalitatieve smart-home die niet alleen betaalbaar is, maar op maat afgestemd voor jezelf. ”

Hoe doen we dit?

We leggen de focus op enkele belangrijke waarden.

Transparantie
Merk-onafhankelijkheid
Professionalisme
Simplisme
Homate is een groeiend bedrijf dat dicht bij de klant staat. Om dit te verwezenlijken zijn we steeds zo transparant mogelijk.
We geven uitleg over de functionaliteit van de controller, vanwaar wij onze producten halen en bieden steeds eerlijke prijzen op onze facturen.
We vinden het uiterst belangrijk dat u, de klant, weet waarvoor u betaalt.
Vele bedrijven of installateurs werken samen met slechts 1 merk. Dit heeft verscheidene nadelen: Het merk kan soms niet aanbieden wat u nodig heeft, of u betaalt een fixe rekening.
De homate controller verbindt met duizenden slimme producten en is niet enkel afgestemd op 1 merk. Dit zorgt ervoor dat wij voor u de geschikte oplossing kunnen zoeken voor een merk-onafhankelijke, betaalbare prijs.
Bij Homate zetten we de noden van de klant voorop.
Elke controller die gemaakt wordt om bij u thuis te installeren, wordt eerst met de hand afgestemd door ons. Het is als het ware een klein ambachtelijk kunstwerkje. Dit zodat geen onnodige of overbodige functies in uw controller zitten die de werking kunnen vertragen.
Nadien installeren wij persoonlijk de controller in uw huis. In de toekomst komen enkel installateurs hiervoor in aanmerking die door onszelf zijn opgeleid.
De Homate controller geniet van een volledig draadloze installatie. Ook de interface waarmee u uw eigen smart-home bedient is enorm klantvriendelijk. Met slechts een paar klikjes, of zelfs met uw stem, bedient u uw huis zonder problemen.
We vinden het uiterst belangrijk de gebruikservaring voor u, de klant, zo simpel mogelijk te houden. Want zeg nu zelf, niemand houdt ervan een mooi product in huis te hebben, zonder de capaciteiten het te besturen, toch?

Het team achter Homate

Een team van jonge ondernemers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Gauthier Tijtgat
Seppe De Cock
Seppe Breyne

Gauthier

Ik ben Gauthier, 24 jaar en al een 3 tal jaar actief als professioneel fotograaf & videograaf. Op mijn 18 vertrok ik op mijn eentje voor een reis rond de wereld, waar ik mijn hart verloor in Sillicon Valley. Ik heb een enorme passie voor alles wat te maken heeft met Big Tech. Ik hou mij dan ook bezig met alles wat te maken heeft met Software, Marketing & integratie van new tech.

Seppe

Dankzij mijn praktische ervaring in de bouwsector was ik de geschikte kandidaat om de hardware kant van Homate voor mijn rekening te nemen. Gauthier en ik richtten samen Homate op, omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen de smart home markt op zijn kop kunnen zetten.

Seppe - stagiair marketing

Hey, ik ben Seppe, een 24-jarige avontuurlijke marketeer met West-Vlaamse roots.
Net zoals Gauthier vertrok ik op mijn 18 jaar een jaartje erop uit om mijzelf te ontplooien, maar dan naar de Caraïben ;). Nadien volgde ik de richting marketing sales management aan Vives hogeschool Kortrijk. Gepaard met mijn eigen kennis en ervaring in webdesign en development sta ik het team van Homate bij in hun marketing verhaal en alles omtrent de website. Samen naar de top!

Met dank aan:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram