Huis van de toekomst in Waasmunster

Deze totaalrenovatie in Waasmunster is een voorbeeld van de smart home van de toekomst. Draadloze, slilmme verlichting in combinatie met slimme verwarming, veiligheid & comfort zorgen er voor dat onze klant op een laagdrempelige manier kan genieten van een future-proof slim huis.

Dankzij Homate kan ik genieten van extra comfort en energiezuinigheid op een laagdrempelige betaalbare manier. Het systeem werd geïnstalleerd op een dag tijd, wat heel snel is!

Slim verwarmen

Samen met de eigenaar van dit gebouw gingen we op zoek naar een 'blueprint' voor een energiezuinige & comfortabele woning. We kwamen uit op de slimme sturing van de warmtepomp naargelang de opbrengst van de zonne-energie met optie tot uitbreiding naar de laadpaal die er in oktober komt.

Comfort

De woning werd voorzien van slimme, dimbare verlichtingspunten. Zo werden er verschillen sferen gecreëerd naargelang de setting. De lampen worden aangestuurd door draadloze bewegingsmelders en schakelaars, wat de installatie heel eenvoudig maakte voor de installateur.

Er werden ook slimme whitegoods voorzien. Wasmachine, droogkast & oven zijn vanop afstand bedienbaar. Zo kan de was in werking treden bij genoeg overschot aan energie en kan de over voorverwarmd worden bij het vertrek op werk.