fbpx

Hoe maken we van jouw woning een échte smart home?

Vrijblijvende kennismaking

Ben jij klaar om je woning te upgraden naar een echte smart home? Laat je gegevens achter op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te luisteren naar jouw wensen. Dit is geheel vrijblijvend dus aarzel zeker niet!

Bezoek aan uw woning

Eenmaal u overtuigd bent van ons systeem komen we vrijblijvend langs in jouw woning om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Op deze manier kan je ook kennismaken met het Homate team voor we aan de slag gaan bij jou thuis.

Een aangepast en betaalbaar voorstel

Op basis van de eerste kennismaking en het bezoek aan jouw woning maken we een concreet voorstel op. Dit voorstel werken we uit zodanig we aan al je wensen voldoen, terwijl we toch binnen je budget blijven.

Uw behoefte uitwerken

Homate biedt een totaaloplossing, daarom voorzien we ook de volledige programmatie en installatie van jouw systeem. We komen ter plaatste alle draadloze componenten installeren én zorgen daarbij voor een op maat gemaakte programmatie die voldoet aan jouw behoeften. Zo kunnen we bijvoorbeeld, aan de hand van de verlichting, unieke sferen gaan creëren die passen in jouw gezin.

Tevreden? wij dan ook!

Als er doorheen het jaar ergens iets mis gaat of moest er om een onverwachte reden een probleem optreden, dan staat de Homate klantendienst 24/7 klaar om jou te helpen. Je kan ons zowel telefonisch als via mail bereiken en we zullen er alles aan doen om eventuele problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Tot slot bieden we ook een tweejaarlijks onderhoud aan, waarin we een check-up uitvoeren van het gehele systeem. Daarin vervangen wij eventuele batterijen en verouderde componenten.