Elektriciteitswerken
Domotica
Laadpalen
Slimme sturing
Wifi netwerk
Toegangscontrole

Totaalrenovatie met focus op duurzaamheid

“Een energiezuinige, duurzame totaalrenovatie. Afgewerkt met oog voor detail. Een huis waar de duurzame technieken met elkaar communiceren zodat ik mijn rendement kan maximaliseren.” Met deze vraag kwam de klant af en daarom koos hij ook om samen te werken met Homate en Ecopuur.

Disciplines

Elektriciteitswerken

Domotica

Zonnepanelen

Slimme sturing verlichting, verwarming en water

Armaturen en luxe afwerking

Toegangscontrole

Laadpalen

Zonnepanelen op dak

Duurzame technieken op één.

In samenspraak met de eindklant en met Ecopuur, kozen we ervoor om de zonnepanelen aan te sluiten op een thuisbatterij en energiemanagementsysteem om deze onderling te laten communiceren.

Door samen te werken met ons zusterbedrijf Ecopuur waren wij en de klant zeker dat de juiste toestellen gekozen werden voor optimale onderlinge communicatie.

Hign-end armaturen

Hoge afwerking en bedieningsgemak.

Inbouw stopcontact

Na het installeren van alle duurzame energietechnieken zaten we samen met de klant om de look-and-feel te bepalen.

De klant koos hierbij voor inbouw stopcontacten en tal van high-end armaturen. Oog voor detail en hoge afwerkingsgraad was dus van levensbelang.

Voor de bediening werd gekozen voor het Velbus domoticasysteem. Dit omdat het hierdoor makkelijk was om te zien wie er aan de deur stond en zowel het klimaat als de verlichting vanop afstand aan te sturen.

De resultaten spreken voor zich

Verschillende fotos van luxe verbouwing te Mariakerke

Klaar om je project te realiseren?

Homate B2B magazine

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd naar de nieuwste trends op vlak van elektriciteit en duurzame technieken? Dat en nog veel meer lees je in ons gratis e-magazine.

Download magazine
Homate B2B magazine

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd naar de nieuwste smarthome trends om energie te besparen? Dat en nog veel meer lees je in ons gratis e-magazine.